minimoellen

plakat_moellen

Bestil ovenfor viste plakat af MINIMØLLEN her.

moelle1

moellen

BYGGESÆT til lille vindmølle

Udtaget til finalen i ”DM i Naturfag for undervisere 2008”

Dette byggesæt er udviklet til brug i Folkeskolens naturfags-undervisning. MINIMØLLEN er klargjort til montering. Den færdige vindmølle kan køre enten ved vindpåvirkning, eller ved brug af vedlagte batteri.

Vindmøller er for mange mennesker en ”sort boks”. Derfor vil vi med dette undervisningsmateriale ”åbne den sorte boks” og gennem hands-on og eksperimenter skabe en forståelse for og viden om teknologien og naturvidenskaben, der ligger til grund for udnyttelsen af vindkraft.

MINIMØLLEN er fremstillet til brug i natur, teknik og sundhed på Folkeskolens mellemtrin; men den kan i en almindelig differentieret undervisning også anvendes i indskolingen, såvel som i overbygningen.

MINIMØLLEN kan bygges af en gruppe på fx fire elever i løbet af tre dobbeltlektioner. Men hvis man ønsker at arbejde videre med de relaterede problemstillinger, som anvist i lærervejledningen, skal man påregne yderligere timeforbrug.

Med byggesættet følger en lærervejledning, der anviser relevante hands-on-aktiviteter, forsøg og eksperimenter.

Byggesæt med byggevejledning og lærervejledning kan købes ved direkte henvendelse til: finn@uvformidling.dk.

Pris 500,- kr. eks. moms

Se også Forsøg med Vind


April 2007
1. Præmie ved SCIENCE ON STAGE 2007 i Grenoble, Frankrig ...
Marts 2007
På baggrund af de indsendte projekter, vandt Rønde Skole 1. Præmie ved Unge Forskere 07 for Årets Bedste Skole ...

 

 

UV & FORMIDLING - Innovation & Entrepreneurship | V. Finn Skaarup | Højskolevej 5, 8410 Rønde, DK | E finn@uvformidling.dk | T (+45) 22839973
Webmaster: Phantom Multimedia